Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@18:22:03 GMT

بهترین گزینه برای لاغری سریع چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۰۱۸۰

بهترین گزینه برای لاغری سریع چیست؟

اگر اضافه وزن یا چاقی مفرط بیش از حد دارید و به شدت به دنبال راهی برای رسیدن به وزن ایده ال می‌گردید یا از امتحان کردن روش های مختلف خسته شده اید و هنوز نتیجه ای نگرفته اید حتما این مقاله را بخوانید. ما به شما توضیح می دهیم که از بین رژیم لاغری، ورزش کردن و عمل جراحی لاغری کدامیک برای شما بهتر است و شما باید کدامیک را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه چیز به شاخص توده بدنی بستگی دارد

شاخص توده بدنی یک معیار خوب برای بررسی وضعیت چاقی و لاغری است. این شاخص از یک فرمول بسیار ساده پیروی می کند و برای به دست آوردن آن تنها کافیست که وزن خود را به دست آورده و سپس تقسیم بر مجذور قد خود (قد * قد) خود بر حسب سانتی متر کنید. نتیجه بدست آمده می شود شاخص توده بدنی شما که مشخص می کند شما چقدر چاق یا لاغر هستید.

برای اینکه مشخص شود بهترین روش لاغری برای شما چیست ابتدا باید BMI یا همان شاخص توده بدنی خود را به دست بیاورید. این شاخص نشان می دهد که شما اضافه وزن دارید یا به یکی از چاقی های درجه 1 تا 3 مبتلا هستید.

در فرمول شاخص توده بدنی: اگر BMI شما بین 25 تا 30 باشد یعنی شما اضافه وزن دارید اگر بین 30 تا 35 باشید یعنی چاقی درجه 1 دارید اگر بین 35 تا 40 یعنی چاقی درجه 2 دارید و سرانجام بی ام آی بالای 40 یعنی شما چاقی مفرط یا مرضی دارید.

در ادامه بهترین روش لاغری برای هر کدام از 4 وضعیت بالا را توضیح می دهیم.

بهترین روش لاغری برای شاخص توده بدنی بین 25 تا 30

به محض اینکه شاخص توده بدنی از 24.9 بالاتر رفت یعنی شما وارد محدوده اضافه وزن شده اید. اضافه وزن و شاخص توده بدنی که تا 30 بالا برود به راحتی قابل برگشت است و به شرط انتخاب روش های اصولی می توان ظرف مدت کوتاهی دوباره لاغر شد.

متخصصان لاغری بر این باورند که اضافه وزن جزئی و حتی شدید را می  توان با ترکیبی از ورزش کردن و پیروی از رژیم های لاغری مناسب به راحتی معکوس کرد. در این دوره اصلا لازم نیست که به پزشک معالج مراجعه کرد و به صورت خانگی می توان به وزن ایده آل دست پیدا کرد.

دقت کنید ورزش به تنهایی نمی تواند به لاغری کمک کند و پیروی کردن از یک برنامه بدون ورزش نیز شما را لاغر نخواهد کرد. افراد باید حتما ترکیب ورزش و رژیم را انتخاب کنند.

بهترین روش لاغری برای شخص توده بدنی 30 تا 40

زمانی که BMI به 30 و بالاتر از آن برسد دیگر ورزش کردن و بهترین رژیم های غذایی هم در رسیدن به وزن ایده آل به تنهایی مناسب نیستند. داشتن رژیم لاغری و ورزش حتی اگر منجر به کاهش وزن شود باز هم نیاز هست که اقدامات درمانی صورت بگیرد و به پزشک معالج مراجعه شود. چرا؟

زیرا افرادی که چاق محسوب می شوند به مرور زمان با بیماری های مرتبط با چاقی مواجه می شوند.  اینجاست مشکل چاقی چند برابر می شود و بیماری های ایجاد شده مانع از کاهش وزن موثر در شخص می شوند.

به عنوان مثال بیماری فشار خون، دیابت، مشکلات قلبی و .... بیماری های مرتبط با چاقی هستند و زمانی که یک شخص چاق به این بیماری ها مبتلا شود توانایی ورزش کردن و تحمل دنبال کردن رژیم غذایی برایش دشوار می شود. بهترین روش لاغری در این افراد دارودرمانی در کنار ورزش سبک و رژیم غذایی توصیه شده توسط متخصص تغذیه یا متخصصان لاغری است.

بهترین روش لاغری برای شاخص توده بدنی بالای 40

کسانی که شاخص توده بدنی بالای 40 دارند دارای چاقی درجه 3 یا چاقی مفرط و مرضی هستند. این چاقی بیمارگونه است و مشکلات بسیار زیادی برای افراد به وجود می آورد. خبر بد برای این افراد این است که حتی بهترین رژیم های لاغری یا ورزش نمی تواند به کاهش وزن آن ها کمک کند؟ چرا؟

به چند دلیل کاملا علمی این افراد باید به جز ورزش کردن و رژیم لاغری از کمک جراح لاغری کمک بگیرند:

اول اینکه چاقی بیش از حد در این افراد مانع از تحرک آن ها شده. بنابراین آن ها نمی توانند بیشتر از چند دقیقه ورزش کنند که آن هم موثر نیست. دوم اینکه آن ها دست کم یک یا بیش از یک بیماری مرتبط با چاقی دارند که تحمل کاهش وزن را برایشان سخت تر می کند. سوم اینکه حجم معده در این افراد زیاد است و اگر این جک کم نشود یا فکری به حال آن نکنند همیشه گرسنه می مانند و هیچ رژیم غذایی برایشان بیشتر از چند روز دوام نخواهد داشت. چه عمل هایی به کاهش وزن در افراد با چاقی مفرط کمک می کند؟

این افراد بهتر است به یک متخصص و جراح لاغری مراجعه کنند تا با انجام یک عمل نسبتا ساده که در عرض کمتر از 1 ساعت انجام می شود دوباره به وزن ایده آل خود برسند. عمل هایی مانند اسلیو معده، بای پس معده، پلیسه و .... همگی می توانند بسته به نظر جراح به کاهش وزن افراد چاق کمک کند. البته این نکته را هم در نظر بگیرید که حتما باید بعد از عمل به دستورالعمل های ساده متخصص لاغری که شامل ورزش و برنامه غذایی بسیار ساده ایست پیروی شود.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان اصغر فرهادی اضافه وزن رژیم لاغری جراحی لاغری شاخص توده بدنی رپرتاژ آگهی بحران آب طالبان روز عرفه موج پنجم کرونا بحران آب خوزستان اصغر فرهادی بهترین روش لاغری شاخص توده بدنی ورزش کردن وزن ایده کاهش وزن اضافه وزن چاقی مفرط بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین

سمیوئل لنگهورن کلمنز، که بیشتر با نام هنری مارک تواین شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز شهیر آمریکایی است که رمان‌های معروف و ارزشمندی مانند ماجراهای هاکلبری فین و ماجراهای تام سایر را نوشته است. تواین کمی پس از دیده شدن ستاره دنباله دار هالی به دنیا آمده و پیش‌بینی کرده بود که با همان نیز از دنیا خواهد رفت. او روز پس از بازگشت ستاره دنباله دار از دنیا رفت. تواین به عنوان بزرگ‌ترین طنزپرداز آمریکایی دوران خود شناخته می‌شود و ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است.

 


رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ

در این ویدیو، رشد جمعیت بشر در تاریخ روی نقشه جهان نشان داده می شود که آنچه از آن برمی آید، از قرن بیستم شاهد انفجار جمعیت بوده‌ایم.

 

 

هند جنوبی از نمای نزدیک

«هند جنوبی / Southern India» منطقه‌ای است در جنوب کشور هند که شامل ایالات‌ و قلمرو‌های آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو و تلانگانا و همچنین سرزمین‌های جزایر آندامان و نیکوبار، لاکشادویپ و پودوچری است که ۱۹ درصد از مساحت کشور هند را از آن خود کرده است. تصاویری از این منطقه جغرافیایی گسترده را با کیفیت ۴K در تابناک می‌بینید.

 


فضای شخصی چیست و چه میزان است؟

گاهی پیش می‌آید با کسی برای نخستین بار صحبت می‌کنید و آن شخص بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا اینکه می‌خواهید از دستگاه خودپرداز استفاده کنید و شخصی که پشت سر شماست، بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا مثلا در آسانسور هستید و شخصی که کنار شماست بیش از حد نزدیک شما می‌ایستد، یا به شما خیره می‌شود، یا بوی بدنش شما را آزار می‌دهد؛ تمام این ها نمونه هایی از نقض فضای شخصی هستند که می‌توانند به شما حس ناخوشایندی بدهند. فضای شخصی، فاصله فیزیکی بین دو انسان در محیط روزمره اجتماعی است. بدون شک این فاصله با توجه به نسبتی که با افراد مختلف دارید و اینکه چقدر او را می‌شناسید، متفاوت خواهد بود. اما اینکه این فضا برای اولین بار چطور تعریف شد و اینکه این فضا در موقعیت های مختلف اجتماعی چقدر باید باشد، خود داستان جالبی دارد که می‌توانید آن را در این ویدیو ببینید.

 


بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

همیشه یکی از معایب خودروهای برقی، زمان شارژ شدن باتری های آنها بوده، در حالی که در مدت چند دقیقه شما می توانید باک خودروی بنزینی خود را پر کنید؛ اما تسلا یکی از پیشگامان تولید خودروی الکتریکی ادعا می کند، با روش هایی که در نظر گرفته، مدت زمان رسیدن از یک خودروی بدون شارژ را از پر کردن یک باک خالی سریع تر کرده است. در این ویدئو به رقابت این دو می پردازیم تا ببینیم یک خودرو با باک خالی سریع تر به حالت بیشینه سوختی خود می رسد، یا یک خودرو الکتریکی با باتری خالی؟

 


دفاتر باز، گزینه مبالغه شده

استفاده از پلان آزاد در «محیط‌های اداری /Open Office» در اوایل سال ۱۹۵۰ آغاز شد. در آغاز، ایده این که محیط‌های کاری از اتاق‌های محدود و بسته به محیط‌های باز و بدون پوشش تبدیل شوند، مخالفان و منتقدان زیادی داشت؛ اما به تدریج به یکی از محبوب ترین روش های طراحی دفاتر اداری تبدیل شد. استفاده از محیط‌هایی که باز و بدون مرز بندی بودند، باعث شد تا بسیاری مزایای این نوع طراحی به مرور زمان خودنمایی کنند. استفاده از فرصت‌های بیشتر برای دیدن و آموختن از نیروهای خبره و یادگیری ناخودآگاه در اثر کار کردن کنار با تجربه‌ها، از اولین بازخورد‌های این نوع طراحی دفاتر کار بودند؛ اما به تدریج با فراگیر شدن این طرح ها ایرادات آنها مشخص تر گشت. یکی از مشکلات کپی های ناقص و بدون توجه به جزئیات از طرح اصلی این دفاتر بود. در این ویدیو به بررسی تاریخچه این دفاتر از آغاز تا کنون می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟ علم پاسخ می دهد
  • فیلسوفان بزرگ دربارۀ «ورزش» چه می‌گویند؟
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • سرجی روبرتو: تا پای مرگ در کنار ژاوی هستیم؛ می‌دانستیم او بهترین گزینه برای بارسلوناست